Overslaan en naar de inhoud gaan

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit houdt (o.a.) in dat u het recht heeft om te weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, wat wij daarmee doen, hoe wij deze beveiligen en tevens kunt u een verzoek indienen om deze gegevens te wijzigen of verwijderen.

Door middel van deze privacyverklaring hopen wij u duidelijkheid te geven over bovenstaande punten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Janse & Janse B.V.

Janse & Janse BV is gevestigd in Goes en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20171955. Wij zijn een organisatie adviesbureau. Onze dienstverlening bestaat uit advies en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van: strategie, communicatie, leiderschap, verandertrajecten, teamontwikkeling, werving en selectie en begeleiding bij fusie en/of overnames. Bij deze activiteiten zet Janse & Janse onder andere haar eigen werkmethode Level Up! in. Daarnaast biedt Janse & Janse trainingen aan onder de naam Trainingsbox.

Persoonsgegevens waarover wij beschikken

Door gebruik te maken van de diensten van Janse & Janse BV, beschikken wij over uw persoonsgegevens. De gegevens waarover wij beschikken zijn:

  • Uw voor‐ en achternaam
  • De adresgegevens waarop de organisatie is gevestigd.
  • Uw e‐mailadres
  • Uw telefoonnummer
  • Uw bankrekeningnummer (i.v.m. betalingen)
  • Uw BTW‐nummer

Waar gebruiken wij deze gegevens voor

Uw e‐mailadres gebruiken we voor e‐facturatie en voor het aanbieden van een offerte op maat. Om u op de hoogte te houden van onze activiteiten gebruiken we uw e‐mailadres en postadres. Voor de communicatie m.b.t. opdrachten maken we gebruik van uw telefoonnummer en e‐mailadres.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens

Indien u niet langer gebruik wenst te maken van onze diensten, kunnen wij uw gegevens na 5 jaar verwijderen. De belastingdienst verplicht ons, in verband met eventuele controle van onze administratie, om uw gegevens 5 jaar te bewaren.

Bescherming van uw gegevens

De persoonsgegevens waarover wij beschikken zijn digitaal opgeslagen. De computers waar uw gegevens opstaan zijn beschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Indien deze computers zouden worden gestolen zullen wij aangifte doen van een zogenaamd "datalek" bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht.

In sommige gevallen is het nodig om uw gegevens uit te printen, bijvoorbeeld voor een deelnemerslijst bij een bijeenkomst. Na afloop worden deze lijsten door ons vernietigd. Verder bewaren wij geen persoonsgegevens op papier.

Gegevens delen met derden

Onze administratie wordt verzorgd door een administratiekantoor, zij beschikken derhalve ook over onze klantgegevens.
Verder worden door Janse & Janse BV op geen enkele manier gegevens verstrekt aan derden. Ook worden uw gegevens niet gebruikt voor reclamedoeleinden, tenzij u schriftelijk kenbaar heeft gemaakt op de hoogte te willen worden gehouden van onze workshops en andere activiteiten.

Website

Onze website slaat persoonsgegevens op die middels de webformulieren worden ingezonden. Wij gebruiken deze gegevens om contact met u op te nemen. Indien u wenst dat deze gegevens worden verwijderd, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele cookies, deze zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Functionele cookies slaan echter geen privacygevoelige informatie op.

Daarnaast maken wij gebruik van de diensten van Google Analytics (statistiekenprogramma) en Google reCAPTCHA (formulierbeveiliging). Google Analytics plaatst daarvoor een cookie op uw computer, aan de hand waarvan uw gebruik van de website wordt geregistreerd. De verkregen gegevens worden vervolgens door Google geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan ons verstrekt. Op deze wijze krijgen wij inzicht in de wijze waarop onze website wordt gebruikt en kunnen we waar nodig aanpassingen doorvoeren. Google reCAPTCHA plaatst, bij het gebruik van formulieren, een cookie om bescherming te bieden tegen spam (geautomatiseerde reclame) inzendingen.

Google kan deze gegevens aan derden verstrekken indien zij daartoe wettelijk gehouden is en/of indien derden de gegevens namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Statistieken

Onze website houdt wel statistieken bij, maar deze bevatten geen privacygevoelige informatie. Het enige wat wordt opgeslagen is:

  • Bezoekersaantallen
  • Land van herkomst
  • Hostingprovider (bijvoorbeeld Zeelandnet)
  • Bezochte pagina's van onze website
  • Tijdstip van het bezoek
  • Bron van herkomst (Google, direct request, andere website)

Geen van bovenstaande gegevens kan door ons aan u als persoon worden gekoppeld, omdat wij geen IP‐adressen opslaan en u op onze website geen persoonlijke gegevens hoeft in te vullen.

Nieuwsbrief

Wij versturen een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten en tips voor ondernemers en leidinggevenden. U ontvangt deze nieuwsbrief alleen als u schriftelijk (per e‐mail) heeft aangeven dat wij uw e‐mailadres hiervoor mogen gebruiken.

Uw e‐mailadres wordt niet gedeeld met anderen. Indien u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zichzelf afmelden via de "unsubscribe link" onderaan de nieuwsbrief, of door een e‐mail te sturen naar info@janse‐janse.nl.

Uw gegevens inzien, wijzigen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@janse‐janse.nl. Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 weken, op uw verzoek reageren.

Heeft u verder nog vragen?

Wij nemen uw privacy serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Als u vragen heeft met betrekking tot de gegevens waarover wij beschikken kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan per e‐mail (info@janse‐janse.nl) of telefonisch via 06-58825897.